Despre noi

Prin specializarea individuala a membrilor sai, echipa noastra are capacitatea de a gestiona intregul proces de infiintare a unei firme sau de modificare a firmelor deja existente. 

De asemenea, va punem la dispozitie si alte servicii, precum contabilitate, gazduire sediu social, consultanta, etc. Cu noi, gasiti totul intr-un singur loc.

Spre deosebire de alti competitori, atat din punct de vedere logistic, cat si din punct de vedere al personalului specializat, avem capacitatea de a face fata unui numar mare de solicitari la un pret avantajos pentru clientii nostrii.

Suntem convinși că pentru orice antreprenor este mult mai important să se concentreze pe propria afacere, și nu pe birocrație, mai ales că acest serviciu poate fi externalizat. Prin experiența și cunoștințele noastre am reușit până acum să ușurăm viața a mii de persoane din toată țara.

Valorile după care ne ghidăm în tot ceea ce facem sunt: seriozitate, transparență, orientare către satisfacția clientului și îmbunătățirea permanentă a serviciilor.

De-a lungul timpului am oferit gratuit numeroase informații interesante despre antreprenoriatul din România, majoritatea preluate de mass media națională.

Iti infiintam firma doar cu doua documente:

– Copie CI

– Actul sediului social (contract de inchiriere, comodat, etc.)

Daca optezi pentru gazduirea sediului social la noi, iti infiintam firma doar cu buletinul.

Ani de experienta

Clienti

%

Satisfactie